Bogen om Samuelsgården

Få den unikke historie om Samuelsgårdens første 25 år

Den 1. december 2011 fyldte Samuelsgården 25 år.

I kender sikkert alle sammen det at sidde og tale sammen om gamle dage, og alle de gode og sjove historier, der er knyttet til en arbejdsplads eller en klub, hvor mange timer er tilbragt.

Desværre forsvinder alle disse historier med tiden, og det vil vi gerne undgå sker med Samuelsgården. Derfor besluttede vi i bestyrelsen i 2011 at få skrevet en bog om Samuelsgårdens historie

Bogen er bygget over en lang række interviews med Axel Jørgensen som primær fortæller. Der er anvendt ca. 100 fotos, der spænder fra starten til i dag. Bogen om Samuelsgården er på 120 sider. Pris: 149 kroner. Den er blevet trykt i 800 eksemplarer, dermed vil det være "først-til-mølle-princippet", der kommer til at gøre sig gældende. Så der for skal du skynde dig at købe et eksemplar - hjælp os gerne med at sprede budskabet. Al overskud fra salget går naturligvis til Samuelsgården.

Du kan købe bogen ved at henvende dig på kontoret på Samuelsgården eller kontakte formand Leif Erichsen på   lll.erichsen@stofanet.dk   eller mobil 23 69 76 63.

Ulla Højgaard, som er tidligere journalist ved blandt andet Lokalbladet Budstikken og idag er en del af GoVarde, har skrevet bogen. 

Om projektet udtaler Ulla:

"Det var en rigtig spændende opgave, som jeg med glæde har arbejdet med det seneste knap halve år. Jeg har lært Samuelsgården at kende helt inderst inde, jeg har talt med en masse mennesker, der alle havde deres egen unikke version af, hvad Samuelsgården står for.

Jeg er på det personlige plan dybt imponeret over, hvad dette sted har betydet for børn, forældre og ansatte. Det har været en rejse ind i en helt speciel historie, der i den grad fortjener at blive fortalt."